Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Minőségi parafa termékek

Rólunk

Funák Andrea vagyok, a cég alapítója.

2017 nyarán jártam először turistaként Portugáliában. Ott ismerkedtem meg közelebbről a paratölggyel, melynek kérgéből, a parafából csodálatos termékeket készítenek. Érdeklődésemet felkeltette a természetnek ez a csodás és számomra eddig ismeretlen anyaga, és annak feldolgozási folyamata. A mai világban, amikor egészségünk és Földünk védelme miatt egyre nagyobb szerepet kell kapnia a természetes anyagoknak, úgy gondoltam, közelebbről megismerkedem ezzel a különleges technikával és magával az anyaggal. Lenyűgözött a portugálok egyszerűsége, a természet és a parafa iránti tisztelete. Az ott töltött időt kihasználva, olyan kapcsolatokat kerestem, melyek segítségével közelebb kerülhetek parafát feldolgozó vállalkozásokhoz.

Hazatérve sem hagyott nyugodni a gondolat, hogyan lehetne megismertetni az emberekkel ezt a csodálatos természetes anyagot és a belőle készült termékeket. Felvettem a kapcsolatot Portugália legnagyobb parafát feldolgozó vállalatával. Érdeklődésemet örömmel fogadták, az általuk küldött ismertető anyagból részletesebben megismertem kínálatukat. Megalapítottam vállalkozásomat Szlovéniában, de magyarként mindenképpen szeretném megismertetni a termékeket hazámmal is. 

Az első termékek megérkezése után ismerőseim, barátaim erősítettek meg abban, hogy ezek a termékek különlegesek, szépek, jó minőségűek, nők és férfiak egyaránt használhatják. Árukészletemet az igényeknek megfelelően bővítem.

Remélem termékeim felkeltik az Önök érdeklődését is.

 

De miért is különlegesek, és mitől prémium termékek ezek a szép, igényesen kialakított, kézi készítésű természetes parafából készült termékek? 

A parafatölgy (Quercus suber), gyakran használt: "cork oak" a bükkfafélék családjába, azon belül a tölgy nemzettségbe tartozó fa, a Mediterránium egyik legfontosabb növénye. A parafa rugalmas, ugyanakkor a nedvességet nem engedi át, tűzűlló és jól szigetel. Rugalmassága miatt jól formálható, feldolgozható. Webáruházunkban található termékeket különös gondossággal kiválasztott, elsőosztályú parafatölgyből készítik Portugáliában. A portugálok óriási múltra tekintenek vissza a parafatölgy feldolgozása tekintetében. Tapasztalatuk és kíváló mínőségű parafatölgyeiknek köszönhetően minden évben újabb és újabb kombinációkkal, formákkal és színekkel elégítik ki a világ különböző kontinensein élő emberek igényeit. A termékek 100%-ban természetes parafából készültek. Óriási választékban találhatóak táskák, hétköznapi hasznos termékek a kínálatban, mint például különböző tokok, nesszeszerek, pénztárcák, esernyők, övek, kalapok valamint ékszerek. A termékek több színben is rendelkezésre állnak, így férfiak és nők egyaránt találnak maguknak a széles kínálatban mefelelő terméket. Kínálatunk előnye a jó minőségen és széleskörű kínálaton túlmenően, hogy a termékek jól kombinálhatóak, hiszen több termék tipus azonos anyagból összeválogatható. Az így kiválasztott termékek ajándéknak is nagyon szépek, és azokhoz később is megvásárolható egy másik termék ugyanabból az anyagból, színből.

Mivel a termékek vízállóak, így nedves szappanos szivaccsal könnyedén tisztíthatóak. Így termékeink, ékszereink hosszútávon is szépek maradnak. 

Jó vásárlást kívánunk Önöknek! Kérjük, amennyiben bármilyen kérdésük lenne a termékekkel kapcsolatosan, forduljanak hozzánk az info@corkart.eu címen.

Az oldal tetejére